Logo


Werkplaatsinrichting

Bott Bedrijfsinrichting en Werkplaats­systemen in de gereedschap webshop

Een perfecte organisatie van uw bedrijf en werkplaats is het primaire doel van een inrichting. Bott biedt een breed producten arsenaal voor de inrichting van uw bedrijfsruimte of werkplaats. Ons aanbod varieert van stationaire en verrijdbare ladekasten, via allerlei werkbanksystemen, tot opslag- en indelingssystemen. Alle componenten kunnen afzonderlijk op de wensen en behoeften van onze klanten worden afgesteld.

 

 

Hoge kwaliteit

Het unieke aan onze bedrijfsinrichtingsproducten is de buitengewoon hoge kwaliteit die niet alleen zichtbaar en voelbaar, maar vaak zelfs ook hoorbaar is. Het open systeem en biedt oneindig veel inzet- en combinatiemogelijkheden.

Functioneel ontwerp

Met deze lijn zetten wij in op individualiteit, esthetica, functionaliteit en zuinigheid. 'Vorm volgt functie' is het basisprincipe van de nieuwe lijn. Duidelijke oplossingen, gefocust op de functie en het afzien van modieuze elementen maken het tijdloos en klassiek. We leveren alle gangbare systeemmaten in helder design en modern kleurenconcept.

Compromisloos

We zetten in op hoge robuustheid, stabiliteit en levensduur. U kiest voor tijdloze oplossingen, in modules en/of maatwerk, met hoge draagkracht, mooi van vorm, solide en praktisch.

Gereedschap bestellen doe je online in de webshop van bosgereedschap.nl!

Adresgegevens
De Wel 12a 3861 MV Hoevelaken
088-2560010
KvK nr: 51620030
BTW nr: NL850100793B01
info@bosgereedschap.nl


Bos Gereedschap
Meer informatie
Over bosgereedschap.nl
Leveringsvoorwaarden
Privacy beleid
Contact
Advies nodig?
Bel ons op 088-2560010
Of stuur onze klantenservice een email.
Betaalmogelijkheden
IDeal
Paypal
Mastercard
Visacard
Volg ons
betaal logo's Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing
Copyright 2009 - 2021 - bosgereedschap.nl - Onderdeel van World Online Shop