Logo


HPX tape

HPX tape biedt u een omvangrijk assortiment aan plakband voor zowel de automotive industrie als voor professioneel en huishoudelijk gebruik. HPX tape heeft professionele oplossingen die steeds aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Het merk HPX staat garant voor een continue kwaliteitsverbetering en een snelle levertijd. Alle soorten tape vind u in de gereedschap webshop van bosgereedschap.nl.

Gereedschap bestellen doe je online in de webshop van bosgereedschap.nl!

 

HPX Assortiment

Het HPX plakband assortiment is opgebouwd uit verschillende productcategorieën bestemd voor auto-, industrie-, bouw- en doe-het-zelf toepassingen.

HPX Tapes en Plakband toepassingen

Het produktassortiment van HPX omvat hoogwaardige technische tapes die uitermate geschikt zijn voor auto, industrie en bouwtoepassingen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, ook als foamtape enkelzijdig en dubbelzijdig klevend, met een goede hechting op metaal, glas, kunststof en rubber. Tevens zijn onze speciale tapes temperatuurbestendig.

Bevestigingstapes, afdichtingstapes, duct tapes, masking tapes (afplakband), veiligheid- en markeringstape, isolatietapes, verpakkingstapes en non-paint artikelen. E.e.a. uitgevoerd in enkelzijdig en dubbelzijdig klevend, aan u de keus.

Adresgegevens
3871 MV Hoevelaken
088-2560010
info@bosgereedschap.nl


Bos Gereedschap
Meer informatie
Over bosgereedschap.nl
Leveringsvoorwaarden
Privacy beleid
Contact
KvK nr.: 31044592
Advies nodig?
Bel ons op 088-2560010
Of stuur onze klantenservice een email.
Betaalmogelijkheden
IDeal
Paypal
Mastercard
Visacard
Volg ons
betaal logo's Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing
Copyright 2009 - 2019 - bosgereedschap.nl - Onderdeel van ISCA Nederland BV