Logo


Tackers van Novus

"Gebruik nooit een hamer om een noot te kraken."

Hetzelfde principe geldt ook hier. Tackers of nietmachines zijn handgereedschappen voor een hele reeks van zeer verschillende taken. Dat betekent dat de beste tool moet worden gekozen voor elke job. Novus Tackers "van binnen professioneel - van buiten eenvoudig in gebruik".

Wat het merk NOVUS sinds de oprichting van de onderneming in 1949 bekend heeft gemaakt is de ontwikkeling van perfecte technologieën op het gebied van kantoor - en bevestigingstechniek. Tegenwoordig staan betrouwbaarheid en innovatief design voor een groot aantal moderne producten, ontwikkeld voor economisch en licht werken op kantoor of voor professionele bevestigingstechnieken op handwerk - en hobbygebied. Novus staat als specialist garant voor uitgekiende producten met een hoog kwaliteitsniveau.

 

Er zijn drie verschillende soorten Novus tackers:

1 - Elektrische tackers - Elektrische nietmachines

Het bedieningsmechanisme van een elektrische tacker gebruikt een elektrische kracht om het nietje in het materiaal te schieten. De hoeveelheid stroom kan elektronisch worden gevarieerd om een andere inslagkracht te verkrijgen. Om niet te worden beperkt tot een bepaalde plaats van gebruik, kunt u ook voor een snoerloze (accu)tacker kiezen.

2 - Samengeperste lucht tackers - Perslucht nietmachines

Perslucht nietmachines zijn gebaseerd op het principe om door luchtdruk een nietje in het materiaal te schieten. Samengeperste lucht tackers zijn veel sneller dan de hand- of elektrische tackers. Bij perslucht nietmachines hebt u geen terugslag waardoor het dus minder vermoeiend is om mee te werken. Nadeel is dat de mobiliteit beperkt is, omdat perslucht nietmachines altijd gecombineerd moeten worden met een compressor.

3 - Snoerloze tackers - Oplaadbare - Accu nietmachines

De draadloze tacker is ideaal voor algemene doeleinden bij gebruik buiten het bereik van een stopcontact. Wat ook heel belangrijk is, ze hebben alle voordelen van een elektrische tacker.