Logo


Bedrijfswageninrichting

Bott Vario, de lichtgewicht bedrijfswageninrichting van vandaag

Of u het nu een businrichting, bedrijfswageninrichting, autoinrichting, bedrijfswagen­inrichting, bestelautoinrichting of een bestelwageninrichting noemt, voor ons is het duidelijk! Voor de inrichting van uw bedrijfswagen bent u bij Bott Vario aan het goede adres. Wij bieden talrijke bouwstenen voor het inrichten van vele bedrijfsauto's, onder andere in de vorm van universele modules, op merk toegespitste componenten,en door maatwerk oplossingen in de gereedschap webshop van bosgereedschap.nl.

Online in de gereedschap webshop van bosgereedschap.nl!

 

Maatwerk voor ieder model voertuig

Ieder voertuig vormt qua inrichting een uitdaging op zich. Bott is gespecialiseerd om voor ieder model en type voertuig een bedrijfswageninrichting op maat te ontwerpen en te produceren. Onze specialisten maken graag geheel vrijblijvend een tekening met de inrichting van uw bedrijfswagen, vergezeld met een gespecificeerde offerte zodat u exact weet hoe uw bedrijfswageninrichting er uit gaat zien.

Bijkomend voordeel van Bott bedrijfswageninrichting: deze is verhuis- en aanpasbaar voor ieder voertuig.

Kies voor kwaliteit

We hebben jarenlange ervaring met deze vormen van autoinrichting. Bott bedrijfswagen­inrichtingen zijn van Duitse makelij en zijn uitvoerig getest. Bott kiest voor hoogwaardig materiaal dat ook botsproeven goed doorstaat. De gebruikte materialen zijn doordacht en licht waar het licht mag zijn. De gebruikte materialen zijn Aluminium, High strenght steel en slagvast kunststof. Hierdoor is het een van de lichtste inrichtingsystemen die vandaag de dag aangeboden wordt. Hoe lichter het eigengewicht, hoe meer u kunt laden. Uiteraard komt de robuuste kwaliteit van het systeem niet in het geding en is er optimale veiligheid voor u en de materialen die u hierin onderbrengt.

Gebruik de ruimte optimaal

Maar de inrichtingssystemen zijn bovenal buitengewoon praktisch ontworpen. De ruimte in uw bestelauto wordt optimaal benut. Opbergen en terugvinden was nog nooit zo eenvoudig. De auto hiertoe inrichten was eigenlijk ook nog nooit zo eenvoudig. Kasten, deuren, luiken, lades, rekken, werkbladen, koffers, kijk eens hoe makkelijk u de laadruimte van uw bestelwagen ombouwt tot een mobiele werkplek.

Doe flexibel en duurzaam

Uiteraard wilt u lang genieten van onze kwaliteitsproducten. Ze zijn dan ook voor de lange duur vervaardigd. Bovendien zijn de flexibel in te zetten onderdelen makkelijk over te zetten naar andere autotypes. Goede kans dat de efficiënt opgebouwde inrichting van de ene bestelbus opnieuw te gebruiken is in de andere bestelwagen.

Geniet van professionele oplossing en uitstraling

Een goede inrichting van uw mobiele bergruimte of werkplek, scheelt een hoop zorgen en biedt vanzelfsprekend meer werkgenoegen. Dat maakt het uitoefenen van uw professie beter en prettiger. Daarnaast oogt het ook nog eens professioneler: met een Bott Vario bedrijfswageninrichting kunt u beslist voor de dag komen.

Adresgegevens
De Wel 12a 3861 MV Hoevelaken
088-2560010
KvK nr: 51620030
BTW nr: NL850100793B01
info@bosgereedschap.nl


Bos Gereedschap
Meer informatie
Over bosgereedschap.nl
Leveringsvoorwaarden
Privacy beleid
Contact
Advies nodig?
Bel ons op 088-2560010
Of stuur onze klantenservice een email.
Betaalmogelijkheden
IDeal
Paypal
Mastercard
Visacard
Volg ons
betaal logo's Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing
Copyright 2009 - 2021 - bosgereedschap.nl - Onderdeel van World Online Shop